iş ayakkabısı kışlık No Further a Mystery

Wiki Article

Ergonomik Tasarım: Ayak anatomisine uygun olarak tasarlanmış iş güvenliği ve sağlığı ayakkabıları, uzun çalışma saatleri boyunca konforu maksimize eder.

Birçok iş kategorisi için ayrı tasarlanıp üretilen iş ayakkabılarında aranan temel özellik iş ayakkabısının o işte gerçekleşebilecek muhtemel kazalar için ayağı ve bacağı korumasıdır. Bunun yanı sıra iş ayakkabısının bu özellik dışında parmak vurması ve ayağın su toplamasını önlemesi gerektirmektedir ki uzun saatler boyunca rahatlıkla ve güvenle giyilebilsin.

Mekap iş ayakkabıları çalışanların güvenliğini sağlamak ve iş sırasında rahatlık sunmak amacıyla tasarlanmış önemli bir aksesuardır.

Beden 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 2'ci Ayakkabıda Ekstra 300 Tl indirim 1 Adet

İş ayakkabılarında bir diğer sorunda ayakkabıların usual ayakkabılara göre oldukça ağır olmaları. Bu konuda bir iyileştirme yapılamaz mi?

Yüzün tamamını kaplayacak ergonomik tasarım ve orta derece sertlik burun teli ile en iyi filtrasyonu sağlamaktadır. Kalın ve yumuşak yapılı kulak lastigi ile gün içerisinde kulağımızı rahatsız etmez uzun kullanım sağlar. three Katlı kumaş ve total utrasonik cihazlar ile üretimi gerçekleştirilen cerrahi maskelerimiz paketleme aşamasında ultraviyole sterilizasyon ile el değmeden paketlenmektedir. Günlük fifty.000 iş ayakkabısı yds maske üretim kapasiteli üretim tesisimiz sizler için seven/24 en kaliteli maskeleri üretmektedir. Daha fazla bilgi için Cerrahi maske kategorisini inceleyiniz.

"O" standartları, iş ayakkabıları için belirlenmiş olan bir başka kategoridir ve genellikle EN ISO 20347 reguları altında sınıflandırılır.

Aynı zamanda hafif yapısıyla çalışanların daha rahat hareket etmelerine olanak tanır, böylece uzun çalışma saatlerinde mekap iş ayakkabısı bile ayaklarda yorgunluk hissi least seviyede tutulur.

Güvenlik ayakkabıları iş ayakkabıları S3 çelik burunlu erkekler için kadınlar iş ayakkabıları kadın güvenlik spor ayakkabı spor ayakkabıları Sportif koruyucu ayakkabılar alabilen ayakkabıları

Düşük yoğunluklu orta taban hafif ve esnekliğin yanı sıra topuk şoklarına ve titreşimlerine karşı mükemmel eğilim sağlar.

Sağlam iş güvenliği ayakkabısı seçeneklerimizi daha ayrıntılı olarak görmek ve ihtiyacınıza en uygun modeli bulmak için kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Çalışma şartlarında ve ortamınızın gerektirdiği koşullarda vücudunuzun duruşu ve iskelet sisteminizi kullanışınız son derece önem taşımaktadır. Ayakta kaldığınız her süreçte konfor son derece dikkate değerdir.

İnşaat işleri gibi yerlerde iş ayakkabısı yazlık kullanılacak iş ayakkabılarının tabanı çivi vb. batmalarına karşı metalik bir malzeme ile de takviye edilmelidir.

This Web-site is employing a stability company to safeguard alone from on line assaults. The motion you only carried out brought on the safety Remedy. There are numerous steps that would induce this block which includes publishing a particular word or phrase, a SQL command or malformed details.

Report this wiki page